Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen

Ter controle, en ook ter meerdere zekerheid van de obligatiehouders maken we gebruik van de onafhankelijke Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen.

De stichting, actief sinds 2008, is opgericht om op te treden als bewaarder ten behoeve van de door EuroGroei Beleggingen opgerichte- en op te richten fondsen. Daarnaast is zij o.a. belast met het innen en vrijgeven van de investeringsgelden en het distribueren van gelden, zoals positieve beleggingsresultaten Alle voorwaarden zijn vastgelegd in de obligatievoorwaarden, deze vindt u in de bijlagen.

Bestuurders van de Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen

Het bestuur van Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen bestaat uit de heren Mr. W.H. (Henk) Kool (voorzitter) en F.M. (Frits) Beunke.

henk

De heer Kool heeft dankzij zijn bancaire achtergrond al meer dan 35 jaar ervaring in Corporate Finance bij onder andere ABN Amro en Credit Lyonnais, waar hij verschillende (leidinggevende) functies heeft bekleed. Later is hij bij een groot Trust bedrijf actief geworden als manager Corporate Finance en investment manager Private Equity. Sinds 2004 is hij actief als zelfstandig adviseur.

frits m beunke

De loopbaan van de heer Beunke beslaat zo’n 25 jaar bankierschap in verscheidene directiefuncties bij een viertal bancaire instellingen met diverse aandachtsgebieden en sinds 2002 als zelfstandig ondernemer, actief op het gebied van financieel strategische advisering en begeleiding van bedrijfsovernames, bemiddeling bij het verkrijgen van private equity of venture capital, bedrijfsfinanciering, alsmede risico-analyses. Frits Beunke vervulde en vervult nog steeds diverse toezichthoudende functies, zoals enkele commissariaten en outside director-schappen.

Beide heren hebben dus ervaring binnen de financiële wereld. Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen is ook actief bij EuroGroei Beleggingen en EuroGroei Films. Wilt u meer weten over wie er achter Crypto Select Invest zit? Klik dan hier.

logo van crypto select invest