Over ons

De werkwijze van Crypto Select Invest is een nieuw en uniek door haar samenwerking met diverse specialisten en het gebruik van verschillende strategieën. Het bestuur is in handen van EuroGroei Management BV, vertegenwoordigd door R. Verheul en B. Stouten.

Naast dit nieuwe initiatief hebben zij ca 20 jaar ervaring in de financiële sector en zijn zij ook nog actief met:

EuroGroei Beleggingen

logo eurogroei beleggingen

EuroGroei Beleggingen is sinds 2004 actief als onafhankelijk emissiekantoor en sinds die tijd zijn wij betrokken bij de plaatsing van meer dan 100 vastgoedfondsen en diverse overige investeringsmogelijkheden.

De transparantie en betrouwbaar voor de (vastgoed) partners is een zeer belangrijk onderdeel voor de keuze die wij maken. Daarom kunt u dit ook te allen tijde verwachten binnen Crypto Select Invest.

EuroGroei Films

logo eurogroei films

Daarnaast zijn wij betrokken bij de financiering van 39 Nederlandse filmproducties, waarvan het grootste deel (sinds 2015) onder eigen label “EuroGroei Films“.

EuroGroei Films is in maart 2015 opgericht met het doel om in eigen beheer kwalitatief hoogwaardige filmfondsen aan te bieden.  De structuur van onze filmfondsen wijkt af van de gebruikelijke structuur. EuroGroei Films streeft naar een transparante structuur en een aantrekkelijk rendement met maximale (fiscale) zekerheid voor de beleggers.

Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen

Ter controle, en ook ter meerdere zekerheid van de obligatiehouders maken we gebruik van de onafhankelijke Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen.

De stichting, actief sinds 2008, is opgericht om op te treden als bewaarder ten behoeve van de door EuroGroei Beleggingen opgerichte- en op te richten fondsen. Daarnaast is zij o.a. belast met het innen en vrijgeven van de investeringsgelden en het distribueren van gelden, zoals positieve beleggingsresultaten.

Het bestuur van Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen bestaat uit de heren Mr. W.H. (Henk) Kool (voorzitter) en F.M. (Frits) Beunke.

Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen.

logo van crypto select invest