Investeren in obligaties en aandelen

Zit u te twijfelen of u het beste kunt investeren in obligaties of in aandelen in Nederland? Als u met de experts van Crypto Select Invest in gesprek gaat, zult u er snel achter komen dat beleggingsobligaties de betere optie zijn. U kunt ons inschakelen om de beste obligaties voor u uit te zoeken en hierin te investeren. Zo kunt u lekker onderuit zakken en de vruchten plukken van het rendement.

geld beleggen in aandelen

Waarom zijn obligaties beter dan aandelen?

Het grootste verschil tussen het beleggen in obligaties of aandelen is het risico wat ermee gepaard gaat. Als u ervoor kiest om in een aandeel te beleggen, dan steekt u dus uw geld in één enkel bedrijf. Dat houdt dat als dit bedrijf winst maakt, uw rendement enorm hoog kan zijn. Aan de andere kant, als dit bedrijf verlies lijdt, zal uw aandeel hier ook flink onder lijden.  Als u er echter voor kiest om in obligaties te beleggen, wordt uw geld verdeeld over meerdere aandelen van meerdere bedrijven. Dit betekent dus dat verlies van één aandeel wordt ingedekt of gecompenseerd door de rest. Kortom, beleggen in obligaties biedt veel meer zekerheid en minder risico dan beleggen in aandelen. Verdiep u ook eens in duurzame obligaties in Nederland om zeker te zijn van een goede uitkomst ook op lange termijn.

Ga met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden

Laat het beleggen van uw geld over aan experts en besteed dit uit aan ons bedrijf. Onze experts zullen de meest geschikte obligaties uitkiezen en u zult hiervan profiteren. Als u graag deel wilt nemen kunt u zich eenvoudig en snel aanmelden via het formulier op onze website. Voor overige vragen bereikt u ons door te bellen naar 013-3022608 of door een e-mail te sturen naar info@cryptoselect.nl.

Lees meer over beleggen in crypto obligaties

Neem contact op met Crypto Select Invest

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 013-3022608 of stuur een e-mail naar info@cryptoselect.nl.

Benieuwd naar investeren in crypto obligaties?

Download onze brochure met informatie

Loading
logo van crypto select invest