Een klein bedrag beleggen, hoog rendement behalen – Hoe doet u dat?

Wilt u graag beginnen met investeren in crypto in Nederland en vraagt u zich af of een klein bedrag beleggen nut heeft? Bij Crypto Select Invest staan wij klaar om met u in gesprek te gaan. U kunt uzelf eenvoudig aanmelden met vrienden, familie of zakenpartners om samen een start te maken met investeren. Door ieder een klein bedrag te beleggen, heeft u gezamenlijk een groter aandeel om te besteden en dus ook een grotere kans op een hoog rendement. Investeren met een klein kapitaal hoeft dus geen problemen op te leveren.

geld beleggen in investeringen

Wilt u investeren met een klein kapitaal?

Wanneer u een klein kapitaal tot uw beschikking heeft hoeft dat geen enkel probleem te zijn voor de beleggingsmarkt. Of u nu 100 euro of 2000 euro wilt investeren. We zien een groot aantal mensen in crypto beleggen met een klein bedrag. Maar natuurlijk, wanneer u een klein bedrag investeert zal uw rendement lager uitvallen. Daarom kan het aantrekkelijker lijken om een groot bedrag te beleggen. Maar dat hoeft niet altijd dankzij het compound effect.

Uw rendement vergroten met het compound effect

Met het compound effect wordt een investering steeds groter naarmate de tijd vordert. Een klein bedrag beleggen levert dan veel voordelen op, mits de investeerder zijn behaalde rendement opnieuw investeert. Dit zorgt ervoor dat het behaalde resultaat steeds groter wordt, wat ook wel het ‘sneeuwbaleffect’ wordt genoemd.

Het rentepercentage dat u over een inzet verdient blijft veelal hetzelfde. Het resultaat zal echter steeds groter worden. Dat is beter te begrijpen aan de hand van onderstaand voorbeeld, waarbij we een rentepercentage van 4% per maand hanteren.

  • In januari een vermogen van 1.000 euro
  • In februari een vermogen van 1.040 euro
  • In maart een vermogen van 1.081 euro
  • In april een vermogen van 1.125 euro
  • In mei een vermogen van 1.170 euro
  • In december een vermogen van 1.480 euro

De absolute maandelijkse rendementen worden steeds groter omdat men ook rendement over het eerder verdiende rendement verdient. Dit toont aan dat beleggen met een klein bedrag beter is dan wachten tot u groot kapitaal tot uw beschikking heeft. Een klein bedrag zal na verloop van tijd steeds groter worden.

beleggen met een klein bedrag

Waarin een klein bedrag beleggen?

Wilt u 2000 euro investeren? Heeft u minder geld tot uw beschikking? Of juist meer geld? Een klein bedrag beleggen hoeft geen probleem te zijn wanneer u het juiste beleggingsproduct kiest.

Geld investeren in vastgoed wanneer u over een klein bedrag beschikt is mogelijk, maar door de hoge vastgoedprijzen erg lastig. Er zijn andere beleggingsproducten die aantrekkelijker zijn voor mensen met een beperkt budget. Investeren in aandelen is bijvoorbeeld mogelijk en aantrekkelijk met een klein bedrag. Ook beleggen in crypto kan met een klein bedrag.

Geld investeren voor beginners

Wilt u geld investeren in crypto maar weet u niet waar te beginnen? De cryptowereld is nieuw en voor veel mensen lastig te begrijpen. Dat komt mede doordat cryptocurrencies van een vrij ingewikkelde technologie gebruik maken. Dit is de blockchain.

Of u nu een klein of groot bedrag wilt investeren; het is belangrijk om altijd te begrijpen waar u in investeert. Geld investeren zonder risico is vrijwel onmogelijk, maar u kunt er wel voor zorgen dat u het risico zo klein mogelijk houdt. Bijvoorbeeld door goed onderzoek te doen naar de verschillende cryptocurrencies die op de markt zijn.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw geld door iemand anders te laten beleggen. Anderen mensen hebben misschien meer ervaring met investeren en kunnen daarom een groter rendement verdienen. Hier leest u meer over het uitbesteden van uw belegging.

Door samen een klein bedrag te beleggen, kunt u het onderste uit de kan halen

Bij Crypto Select Invest laat u uw geld beleggen door crypto experts. Dit zijn ervaren handelaren die al jarenlang successen binnen de cryptomarkt hebben behaald. Door samen een klein bedrag te beleggen, kunt u het onderste uit de kan halen.

Er zijn een aantal eisen voordat u kunt deelnemen aan Crypto Select Invest. Zo is het namelijk alleen mogelijk om deel te nemen met een minimale inleg van 5.000 euro. Echter bestaat dit bedrag uit obligaties van 1.000 euro met dus een minimum van vijf participaties. Op deze manier is het dus mogelijk voor meerdere mensen tegelijkertijd om een klein bedrag te beleggen in crypto, zonder dat uw rendement als gevolg ook laag zal uitvallen. Ontdek direct hoe u deel kunt nemen.

Schakel vrienden of zakenpartners in en schrijf u in

Stop met uzelf afvragen waar u uw geld in moet beleggen in Nederland en meld u direct aan bij Crypto Select Invest. Beleg gezamenlijk met anderen een klein bedrag en profiteer van een bovengemiddeld rendement. Voor overige vragen neemt contact met ons op via 013-3022608 of stuur een e-mail naar info@cryptoselect.nl.

logo van crypto select invest