Hoe kan ik meedoen?

Bent u geïnteresseerd geraakt om deel te nemen aan Crypto Select Invest? Dan kunt u besluiten om deel te nemen door ons aanmeldformulier in de vullen. Dat kan op deze pagina.

De vereisten om mee te doen

Er zijn een aantal vereisten waar u aan moet voldoen om mee te kunnen doen. Zo is het alleen mogelijk om deel te nemen in obligaties van €1.000,- met een minimum van 5 participaties. Dit betekent dat u minimaal €5.000,- moet kunnen beleggen.

Om mee te doen hoeft u geen inschrijfkosten te betalen.

Wat gebeurt er na aanmelding?

Wanneer u zichzelf heeft aangemeld voor Crypto Select Invest ontvangt u eerst van ons een bevestiging. Hierna kunt u de financiering gereed maken met de informatie die wij u zullen geven.

Het deelnamebedrag dient aan Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen overgemaakt te worden. Zij behartigen de belangen van de deelnemers van Crypto Select Invest, en zullen ervoor zorgen dat het bedrag wordt vrijgegeven zodra aan alle vereisten is voldaan. Indien dit het geval is, ontvangt u nogmaals een bevestiging van deelname aan Crypto Select Invest.

Het rendement dat wordt behaald wordt aan Stichting Trust EuroGroei overgemaakt. Zij zullen er vervolgens voor zorgen dat het juiste bedrag naar de deelnemers wordt verstuurd.

logo van crypto select invest