Geld beleggen in Nederland – Waar en hoe?

Als u graag geld wilt beleggen in Nederland, kunnen de experts van Crypto Select Invest u helpen met het maken van de juiste keuze. Geld beleggen in crypto, betekent het bijhouden van de cryptomarkt en de bijbehorende ontwikkelingen. Dat is een intensieve bezigheid en wij begrijpen heel goed dat u hier geen tijd voor heeft. Bij ons kunt het beleggen in crypto in Nederland uitbesteden. Onze experts maken de geschikte keuze en zullen vervolgens uw geld zorgvuldig beleggen in cryptocurrencies met een bovengemiddeld rendement!

waar bitcoin kopen

Wilt u graag uw geld beleggen in Nederland?

Geld beleggen in Nederland is verstandig. Wanneer u uw geld op een bankrekening laat staan, wordt het steeds minder waard. Inflatie zorgt voor een daling van de koopkracht. U kunt voor dezelfde euro steeds minder kopen. Daarom is het aantrekkelijk om geld te beleggen in een product dat een rendement oplevert. Gelukkig is er in Nederland genoeg keuze wanneer u geld wilt beleggen.

Geld beleggen, maar waarin?

U heeft veel keuzemogelijkheden op het gebied van beleggen. In Nederland kennen we namelijk een groot aantal beleggingsproducten. We zien dat de meeste Nederlanders hun geld beleggen in aandelen, obligaties, ETF’s en cryptocurrencies. Maar welk beleggingsproduct is geschikt voor u?

Aandelen

Aandelen zijn eigendomsbewijzen van een bedrijf. Door een aandeel te kopen, wordt u voor een gedeelte eigenaar van het bedrijf die het aandeel uitgeeft. Dit kan betekenen dat (een deel van) de winst met de aandelenbezitters wordt gedeeld. Na verloop van tijd kan de waarde van het aandeel stijgen of dalen. Zo kunt u dus een rendement verdienen uit beleggingen in aandelen.

Obligaties

Een obligatie is een schuldbewijs, vaak uitgegeven door landen. De uitgever van een obligatie leent geld van de koper, die rente ontvangt voor het uitgeleende geld. Beleggen in obligaties is interessant wanneer de rentestand hoog staat. Men kan dan een groter rendement uit obligaties verdienen. Het is natuurlijk ook mogelijk om obligaties door te verkopen. De waarde van een obligaties kan stijgen, vaak wanneer de rente stijgt.

ETF’s

Exchange Traded Funds (ETF) volgt de waarde van een ander product. In veel gevallen volgen ETF’s de prijs van grondstoffen (zoals edelmetalen, gas, olie, etc.), een index (zoals de AEX of S&P500) of cryptocurrencies. Een ETF maakt het makkelijk om te beleggen in producten waar normaliter moeilijk in belegd kan worden.

Cryptocurrency

Sinds 2009 is het mogelijk om in cryptocurrency te beleggen. Dit zijn digitale valuta’s die op de blockchain draaien. Over het algemeen zijn cryptocurrencies meer volatiel dan de andere beleggingsproducten die we hier benoemen. Dit maakt beleggen in crypto lastig en risicovol, maar kan tegelijkertijd voor grote rendementen zorgen. Daarom zijn er steeds meer mensen die hun geld investeren in Bitcoin, Ethereum en andere cryptomunten.

geld beleggen in investeringen

Waar geld beleggen in Nederland?

Wilt u geld beleggen in Nederland? Meld u dan direct aan bij Crypto Select Invest en laat uw geld beleggen door dé experts van de cryptomarkt in Nederland. Zij zullen het harde werk voor u verrichten, zoals het uitvoeren van onderzoek, alsook het daadwerkelijk investeren in cryptocurrency.

U kunt meedoen aan Crypto Select Invest door obligaties te kopen. Deze obligaties worden uitgegeven voor een prijs van 1000 euro per stuk, en moet minimaal 5 obligaties kopen om mee te doen. Vervolgens worden de winsten aan u uitgekeerd.

Schrijf u in voor Crypto Select

Laat u ontlasten van het intensieve werk wat komt kijken bij beleggen en besteed dit uit aan professionals binnen de cryptomarkt. Kom erachter hoe u kunt deelnemen en meld u direct aan. Voor overige vragen neemt u eenvoudig contact met ons op via 013-3022608 of stuur een e-mail naar info@cryptoselect.nl.

Wilt u deelnemen aan Crypto Select Invest? Dan kunt u zichzelf aanmelden door op onderstaande knop te klikken.

logo van crypto select invest