Duurzame obligaties

Als u de eerste stap wilt zetten met beleggen in Nederland, dan zijn duurzame obligaties de beste optie. Niet alleen omdat het moreel gezien natuurlijk beter is, maar ook omdat investeren in bedrijven die duurzaam te werk gaan op lange termijn gunstiger voor u uitpakt. Weet u niet goed waar u moet kijken als het aankomt op duurzame obligaties uitkiezen? De experts waar ons bedrijf mee samenwerkt staan klaar om die last uit uw handen te nemen.

koers van beleggingen

Wat zijn duurzame obligaties precies?

In principe is een duurzame obligatie hetzelfde als een traditionele obligatie, ze beleggen allebei in aandelen, crypto, et cetera. Het grootste verschil tussen de twee is dat er bij duurzame obligaties wordt geïnvesteerd in bedrijven die een duurzaam ontwikkelingsbeleid nastreven. Dit houdt in dat deze onderneming streven naar goede financiële resultaten met oog op zaken zoals milieu, antidiscriminatie en mensenrechten. Als u zich aanmeldt voor Crypto Select Invest zullen onze experts obligaties kiezen in Nederland met respect voor de basisbeginselen van duurzaamheid. Zo kan u op een verantwoorde manier uw geld investeren in een obligatie.

Meld u eenvoudig online aan

Ga voor verantwoord beleggen met behulp van de experts van Crypto Select Invest. Meld u direct en gemakkelijk aan via ons aanmeldformulier en ontdek de mogelijkheden van deze obligaties. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013-3022608 of stuur een e-mail naar info@cryptoselect.nl.

Lees meer over beleggen in crypto obligaties

Neem contact op met Crypto Select Invest

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 013-3022608 of stuur een e-mail naar info@cryptoselect.nl.

Benieuwd naar investeren in crypto obligaties?

Download onze brochure met informatie

Loading
logo van crypto select invest