Beleggen in duurzame obligaties

Als u de eerste stap wilt zetten met beleggen in Nederland, dan zijn duurzame obligaties de beste optie. Niet alleen omdat het moreel gezien natuurlijk beter is, maar ook omdat investeren in bedrijven die duurzaam te werk gaan op lange termijn gunstiger voor u uitpakt. Weet u niet goed waar u moet kijken als het aankomt op duurzame obligaties uitkiezen? De experts waar ons bedrijf mee samenwerkt staan klaar om die last uit uw handen te nemen.

koers van beleggingen

Wat zijn duurzame obligaties precies?

In principe is een duurzame obligatie hetzelfde als een traditionele obligatie, ze beleggen allebei in aandelen, crypto, et cetera. Het grootste verschil tussen de twee is dat er bij duurzame obligaties wordt geïnvesteerd in bedrijven die een duurzaam ontwikkelingsbeleid nastreven. Dit houdt in dat deze onderneming streeft naar goede financiële resultaten met oog op zaken zoals milieu, antidiscriminatie en mensenrechten.

Als u zich aanmeldt voor Crypto Select Invest zullen onze experts obligaties kiezen in Nederland met respect voor de basisbeginselen van duurzaamheid. Zo kan u op een verantwoorde manier uw geld investeren in een obligatie.

Obligaties voor duurzame energie

beleggen in duurzame crypto projecten

Crypto wordt vaak gezien als een beleggingsproduct dat slecht voor het milieu is. Dat is in veel gevallen onterecht. Ontwikkelaars en oprichters van crypto projecten houden tegenwoordig steeds meer rekening met de energieconsumptie. Zo is Ethereum in 2022 overgestapt naar Proof of Stake, een consensus mechanisme dat veel minder energie verbruikt dan het vorige mechanisme (dit was Proof of Work).

Waarom duurzaam beleggen?

Duurzaam beleggen is ontzettend populair. Veel mensen willen hun geld beleggen in bedrijven die ervoor zorgen dat morgen er iets mooier uitziet dan vandaag. Door uw geld te beleggen in bedrijven die een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving en gemeenschap, verdient u niet alleen een rendement, maar levert u ook een bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van onze wereld.

Maar duurzaam beleggen heeft geen enkel nut, toch?

Steeds vaker horen we dat duurzaam beleggen geen nut heeft. Men beweert dat geïnvesteerd geld niet wordt uitgegeven aan zaken waarvan bedrijven dat beloven. Deze bewering is deels waar, maar moet zeker met een korrel zout genomen worden.

Er zijn inderdaad bedrijven, projecten en fondsen die beweren aan duurzame ontwikkelingen te werken, maar dat feitelijk niet blijken te doen. Zij gebruiken ‘duurzaamheid’ dus puur en alleen als een marketingmiddel.

Dit neemt niet weg dat er genoeg bedrijven en crypto projecten zijn die wél bezig zijn met duurzaamheid, en ook iedere opgehaalde euro in deze ontwikkeling investeren. Het is echter de kunst om de juiste bedrijven te onderscheiden van bedrijven die fout bezig zijn. Dat kunt u zelf of door een beleggingsexpert laten doen. Dat laatste kan aantrekkelijk zijn, want een beleggingsexperts heeft veel kennis en ervaring om het juiste duurzame beleggingsproduct te vinden.

Hoe kunt u duurzaam beleggen?

Duurzaam beleggen is verantwoord beleggen. U kunt duurzaam beleggen door te investeren in duurzame obligaties. De gelden die worden opgehaald zullen belegd worden in duurzame projecten. Dit zijn projecten waar zaken als milieu, klimaat, mens en dier extra aandacht krijgt.

Wilt u weten of een bedrijf onder deze categorie valt? Bel naar 013-3022608 en spreek met een van onze beleggingsexperts om meer te weten te komen over de duurzame beleggingsmogelijkheden bij Crypto Select.

beleggen in duurzame obligaties

Duurzaam beleggen in fondsen

Gelukkig hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar duurzame bedrijven, duurzame cryptocurrencies en duurzame obligaties. Het is ook mogelijk om in een duurzaam beleggingsfonds te beleggen. Beleggingsexperts beleggen gelden van deelnemers in duurzame beleggingsproducten. Dit heeft als voordeel dat u zelf vrijwel geen tijd noch moeite kwijt bent aan het vinden van een beleggingsmogelijkheid.

Rendement duurzaam beleggen

Een andere reden om in duurzame obligaties te beleggen is het rendement dat men hier kan verdienen. Dit is vergeleken met andere sectoren erg aantrekkelijk, en zal volgens experts de komende jaren blijven groeien. Overheden en bedrijven zijn steeds meer bezig met het ontwikkelen van duurzame oplossingen, en hier is veel geld voor nodig.

U kunt een voordeel uit deze ontwikkeling halen door vandaag nog te beleggen in duurzame crypto obligaties. De groeimogelijkheden binnen deze sector zijn enorm, en daarom kiezen steeds meer mensen ervoor hun geld in duurzame producten te investeren.

Waar kunt u beleggen in obligaties?

Bij Crypto Select kunt u beleggen in crypto obligaties. Onze beleggingsexperts hebben veel ervaring en kennis op het gebied van cryptobeleggingen. Zij investeren de opgehaalde gelden van deelnemers in cryptocurrencies en zijn in staat om in zowel een bearish als bullish periode een positief rendement te verdienen. Eén obligatie kost €1.000 en meedoen kan vanaf vijf participaties.

Meld u eenvoudig online aan

Ga voor verantwoord beleggen met behulp van de experts van Crypto Select Invest. Meld u direct en gemakkelijk aan via ons aanmeldformulier en ontdek de mogelijkheden van deze obligaties. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013-3022608 of stuur een e-mail naar info@cryptoselect.nl.

logo van crypto select invest