Crypto investeringsmaatschappij – Wij beleggen geld in cryptocurrency

Een crypto investeringsmaatschappij is een organisatie die geld van derden in cryptocurrency belegt. Als particulier kunt u een deel van uw vermogen in cryptocurrency beleggen door gebruik te maken van een crypto investeringsmaatschappij. U kunt in dat geval profiteren van de rendementen die binnen de cryptomarkt te behalen vallen zonder zelf actief te beleggen.

Gebruik maken van een crypto investeringsmaatschappij kan verschillende voor- en nadelen opleveren. Veel mensen die van een crypto investeringsmaatschappij gebruik maken, doen dat omdat ze geen tijd of moeite willen steken in beleggen, maar wel graag een rendement over hun vermogen verdienen.

Hoe een crypto investeringsmaatschappij werkt, ligt maar net aan de soort organisatie. Er zijn namelijk verschillende soorten crypto investeringsmaatschappijen, die allemaal op een andere manier werken. Denk aan beleggingsfondsen, maar natuurlijk ook aan bedrijven die speciale crypto obligaties uitgeven.

beleggen in crypto

Wat doet een crypto investeringsmaatschappij?

Een crypto investeringsmaatschappij belegt geld van mensen in cryptocurrency. Zo’n maatschappij heeft een aantal beleggingsexperts in dienst die veel ervaring hebben met crypto trading. Hierdoor zijn zij in staat geld van derden te beleggen.

Beleggen in crypto is niet makkelijk. Er is namelijk genoeg kennis nodig alvorens men succesvol kan beleggen. Investeren in een product dat u niet begrijpt, is in veel gevallen geen goed idee. Het kost veel tijd en moeite om genoeg kennis in huis te halen over cryptocurrency. Zo moet u begrijpen hoe de blockchaintechnologie werkt, wat cryptocurrencies zijn en hoe een cryptocurrency werkt. Iedere cryptocurrency werkt namelijk op een andere manier.

Wanneer u dat begrijpt, is het noodzakelijk om het nieuws dagelijks te volgen. Alleen zo kunt u anticiperen op gebeurtenissen die binnen de cryptomarkt plaatsvinden. Waarschijnlijk kunt u zichzelf voorstellen dat hier veel tijd en moeite mee gemoeid gaat. Het is gelukkig ook mogelijk om uw geld te laten beleggen door een organisatie die hierin gespecialiseerd is. Een crypto investeringsmaatschappij dus.

Verschillende soorten crypto investeringsmaatschappijen

Ondanks dat klanten van alle crypto investeringsmaatschappijen één gezamenlijk doel voor ogen hebben (rendement behalen op hun vermogen), zijn er verschillende soorten crypto investeringsmaatschappijen.

Crypto beleggingsfonds

Een fonds is een plek waar mensen geld naartoe sturen, waarna de beheerder van het fonds dit geld zal beleggen in cryptocurrency. De behaalde winsten worden uitgekeerd aan de deelnemers van het crypto beleggingsfonds. Als deelnemer van een fonds hoeft u zelf geen tijd of moeite te steken in uw beleggen. De beleggingsexperts van het cryptofonds zullen uw geld beleggen. Het is belangrijk op te merken dat, ondanks dat experts uw geld zullen beleggen, een positief rendement nooit gegarandeerd is.

crypto investeringsmaatschappij voor beleggingen

Crypto obligaties

Er zijn ook crypto investeringsmaatschappijen die crypto obligaties uitgeven. Crypto obligaties zijn hetzelfde als traditionele beleggingsobligaties. In feite leent u uw geld uit aan een organisatie, waarna deze beleggingsorganisatie uw geld zal beleggen in cryptocurrencies. De behaalde winst zal worden uitgekeerd aan de kopers van de obligaties. Crypto Select Invest is een crypto investeringsmaatschappij die speciale crypto obligaties uitgeeft.

Wat is Crypto Select Invest?

Crypto Select Invest is een Nederlandse crypto investeringsmaatschappij die crypto obligaties uitgeeft. Zij maken het voor iedereen mogelijk om te beleggen in crypto, zonder zelf actief te hoeven zijn binnen deze markt. Dat maakt beleggen in crypto een stuk toegankelijker.

Iedere obligatie heeft een waarde van 1000 euro en deelnemen kan vanaf 5 obligaties. De beleggingsexperts zullen het opgehaalde geld beleggen in cryptocurrencies. Deze experts maken gebruik van verschillende strategieën en technieken, waardoor ze ook winst kunnen boeken wanneer de prijzen van cryptocurrencies dalen.

Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen is ook betrokken bij Crypto Select Invest. Deze stichting treedt op als bewaarder van de fondsen en zijn belast met het innen en vrijgeven van investeringsgelden, alsook met het distribueren en uitkeren van de positieve beleggingsresultaten.

Deelnemen aan Crypto Select Invest zorgt ervoor dat u een rendement kunt verdienen over uw vermogen, zonder hier al te veel tijd aan kwijt te zijn. Ook lopen deelnemers van Crypto Select een lager risico dan wanneer zij hun geld zelf beleggen in crypto.

logo van crypto select invest