Crypto beheerd beleggen – Hoe slim geld laten investeren?

Wilt u graag profiteren van de hoge rendementen die u met cryptocurrencies kunt behalen? Natuurlijk kunt u zelf in crypto beleggen, al is het ook mogelijk om dit door een expert te laten doen. In dat geval laat u crypto beheerd beleggen, wat helemaal niet zo onverstandig is. Wij leggen u graag uit hoe u geld slim kunt laten beleggen.

Waarom zelf in crypto beleggen?

Het is natuurlijk mogelijk om zelf in crypto te beleggen. U kunt bij verschillende crypto exchanges en brokers cryptomunten aanschaffen, zoals Bitcoin en Ethereum. Deze cryptomunten kunnen in waarde stijgen, waardoor u na verloop van tijd een rendement kunt realiseren.

crypto beheerd beleggen

Wanneer u zelf in crypto investeert, hebt u meer controle over uw geld. Daarnaast betaalt u geen extra kosten aan derde partijen die uw vermogen beheren. Er zijn dus verschillende redenen te bedenken om zelf in crypto te beleggen.

Is het makkelijk om te beleggen in crypto?

Het is belangrijk om te benoemen dat ‘makkelijk beleggen in crypto’ niet bestaat. U zult als belegger veel ervaring en kennis moeten opdoen om meermaals positieve rendementen te behalen.

Zo wordt veelal gedacht dat men in een dalende markt alleen verlies kan behalen. Dat is niet waar. Het is namelijk mogelijk om winst te behalen wanneer de waarde van cryptocurrencies dalen. Dat kan door geavanceerde handelsstrategieën, zoals futures, leverage (hefbomen) en margins te gebruiken.

Het wordt vrijwel nooit aangeraden om als beginner van dit soort geavanceerde toolings gebruik te maken. Daarentegen vergt het veel ervaring en kennis om deze gereedschappen op de juiste manier in te zetten.

Wilt u een rendement behalen met cryptocurrencies, maar heeft u de kennis en ervaring zelf niet in huis? Dan kunt u uw geld ook door een expert laten beleggen. Zij weten namelijk wél hoe ze in stijgende en dalende markten rendement over uw geld kunnen verdienen.

Is het slim om crypto te laten beleggen door experts?

Zoals u heeft kunnen lezen, is het voor crypto trading belangrijk veel ervaring en kennis in huis te hebben. Het kan daarom slim zijn uw geld door experts in crypto te laten beleggen. Omdat zij veel kennis en ervaring hebben, kunnen ze een groter rendement op uw vermogen behalen.

Voordat u crypto beheerd laat beleggen door experts, is het belangrijk onderzoek te doen naar verschillende experts. Zorg ervoor dat u met een betrouwbare partij samenwerkt. Waar geld te verdienen valt, zijn ook oplichters actief. Ook kunt u kijken welke resultaten experts in het verleden behaald hebben. Dit kan helpen vertrouwen te krijgen in de beleggingsexperts die uw geld willen investeren in crypto.

slim investeren

Crypto beheerd beleggen, hoe doe ik dat?

Er zijn verschillende partijen waar u uw geld kunt laten beleggen in cryptocurrency. Dat kan bijvoorbeeld bij een beleggingsfonds of investeringsmaatschappij. Het is ook mogelijk om crypto beheerd te laten beleggen bij Crypto Select Invest. Hier kunt u namelijk crypto obligaties kopen.

Door crypto obligaties bij Crypto Select Invest te kopen, kunt u profiteren van de rendementen die binnen de cryptomarkt zijn te behalen, zonder zelf als handelaar actief te zijn. Een team van beleggingsexperts zal uw geld in crypto beleggen om een winst te realiseren. De behaalde winsten worden uitgekeerd aan de deelnemers van Crypto Select.

Hoe kan ik deelnemen aan Crypto Select Invest?

Crypto beheerd beleggen bij Crypto Select is voor iedereen mogelijk. Obligaties worden verkocht voor een prijs van 1000 euro. U zult minimaal 5 obligaties moeten kopen om mee te kunnen doen. Hier lees u meer over de voorwaarden voor deelname.

Wilt u deelnemen aan Crypto Select Invest? Dan kunt u zichzelf aanmelden door op onderstaande knop te klikken.

logo van crypto select invest